Golf blir stadig mer populært i Norge. Mens det tidligere var en sport hovedsakelig for de velbemidlede, utviklet det seg på 90-tallet til en ekte folkesport. Det betyr heldigvis ikke at de ærverdige røttene og den lange historien har gått i glemmeboken.

Mer enn bare golf

Stadig flere kombinerer golfspilling med ferieturen. Om du drømmer om å spille golf i eksotiske omgivelser, behagelig klima, eller bare er lei av din vanlige bane, håper vi du vil finne noen tips her. Det er derfor gjort et forsøk på å identifisere noen steder i verden som kan by på mer enn bare fantastiske golfbaner. Hva med å kombinere golf med gambling på verdens største kasinoer, en tur opp i verdens høyeste bygning eller en dag i Disney World?

8 destinasjoner, 5 kontinenter

Vi tar deg fra Cork i Irland til Rio de Janeiro i Brasil. Fra “golfens vugge” i Skottland til “The Strip” i Las Vegas. Fra naturskjønne omgivelser i Tasmania til Dubais skyskrapere. Og fra Orlando med alle sine fornøyelsesparker, til verdens vakreste bane langs Stillehavskysten i California. Verden har uendelige muligheter for deg som er glad i spektakulær natur, kultur og opplevelser, og ikke minst fantastiske golfbaner.

Stor variasjon

I tillegg til geografisk variasjon, er det forsøkt å plukke baner av varierende karakter. Noen er eksklusive og ærverdige, mens andre er mer spartanske. Noen har dype røtter, med historie som sitter tungt i veggene på klubbhuset, mens andre er yngre og mer nyskapende. Felles for de alle er at de er blant verdens beste, og er åpne for alle. God golfreise!