Bruk disse appene til å forbedre golfsvingen

Lengter du etter helg og fritid hvor du kan pakke golfutstyret og dra til nærmeste golfbane? Eller kanskje du gleder deg til neste golf-ferie i utlandet. Golf har blitt en populær sport som får stadig flere tilhengere. Med den store interessen blir også banene verden over flottere og bedre. Golf er en sport hvor man gjerne vil holde oversikt over eget spill, sånn som personlige rekorder og fremgang i golfsvingen. Nå finnes det fantastiske apper som gjør dette til en lek. Det finnes mange forskjellige utgaver, så sørg for å laste ned de beste og mest funksjonelle.

shutterstock_158881226-1Nå er det enkelt å få oversikt

En nyttig app for deg som er glad i golf, og vil øve på golfsvingen, er V1 Golf App for både iPhone og Android. Her kan du forbedre deg ettersom det er mulig å sammenligne med tidligere status. Denne smarte appen kan lagre egne resultater, samtidig som den inneholder resultater fra kjente og profesjonelle golfspillere. Dessuten kan du filme golfsvingen din, sende den til en PGA toppspiller som vil analysere spillet ditt. Om du øver deg hjemme i hagen eller på golfbanen, er V1 Golf app enkel å bruke. Den er morsom og en god inspirasjon til å bli en bedre golfspiller.

Spill golf med satellittbilder

En annen uunnværlig app for golfentusiaster er Golfshot. Den har topp anmeldelser og kan også lastes ned på iPhone, iPad og Android. En av grunnene til at appen er så populær, er at den har satellittbilder over hullene på banen. Her finner du også en liste over avstander og antall hull, hvor du kan zoome inn alle detaljene. Dette er et fantastisk hjelpemiddel hvor du har full oversikt over alle statistikker som du også kan lese fra datamaskinen. Golfshot scorer også høyt i forbrukertester fordi designen er så ryddig og oversiktlig. Med to forskjellige skjermer, en med tekst og en med bilder, har denne appen all informasjon du trenger.